Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge mag ook deze 2 namen van zijn trainerslijstje schrappen’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Terwijl de spelers van Club Brugge genieten van hun vakantie, speurt het Brugse bestuur naar een geschikte opvolger voor Michel Preud’homme. De deadline voor het vinden van een nieuwe trainer is vastgelegd op 14 juni, een vijftal dagen voor de trainingen opnieuw van start gaan.

Blauw-Zwart polste eerder bij Francky Dury (Zulte Waregem) en Ståle Solbakken (FC Kopenhagen), maar beide coaches kozen uiteindelijk voor een verlengd verblijf bij hun huidige club. Intussen is de kans groot dat Club ook een derde en vierde naam van zijn long list mag schrappen.

Vorig weekend werd Club nog gelinkt aan Willy Sagnol, maar de voormalige trainer van de Franse beloften en Bordeaux zou volgens France Football kunnen ingaan op een job als assistent-trainer van Carlo Ancelotti bij Bayern München. Sagnol kwam als speler bijna 200 matchen uit voor Der Rekordmeister en zou dus wel oren hebben naar deze unieke kans.

Voorts zou Club ook gepolst hebben bij Marko Nikolic, maar volgens Futbollski heeft de Servische coach van Partizan Belgrado bedankt voor het aanbod. Nikolic werd vorig jaar aangesteld bij Partizan en pakte in zijn eerste seizoen meteen de landstitel én beker.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws