Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge mag JPL-goudhaantje definitief vergeten door cruciale wending’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Carlos Strandberg vier centrumspitsen in zijn rangen, maar het Brugse bestuur zou desondanks van oordeel zijn dat er nog wat bij mag in offensief opzicht.

In de eigen Jupiler Pro League werd Blauw-Zwart meermaals gelinkt aan Landry Dimata, maar de 19-jarige aanvaller van KV Oostende mag hoogstwaarschijnlijk geschrapt worden van het Brugse verlanglijstje.

Wolfsburg – dat sowieso al de beste papieren had om de jonge spits binnen te rijven – wist zich maandagavond namelijk te verzekeren van het behoud in de Bundesliga door met 0-1 te gaan winnen bij Eintracht Braunschweig. Volgens Het Nieuwsblad ligt de weg naar Wolfsburg daardoor open voor Dimata.

“Er zijn nu zo goed als geen obstakels meer die de transfer van de spits van KV Oostende naar Wolfsburg verhinderen. Meer nog, volgens Duitse bronnen zijn de contracten na de onderhandelingen in januari al opgesteld en betaalde Wolfsburg – onder voorbehoud – zelfs al een deel van de transfersom van minstens 10 miljoen euro aan KVO. Een degradatie had alles enorm bemoeilijkt, maar nu lijkt het enkel wachten op de handtekeningen en grijpen de andere geïnteresseerde clubs in principe naast de Belgische belofte”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws