Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws vanop Mambourg

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Na de hoopgevende prestaties tegen KV Oostende (3-1) en Zulte Waregem (2-1) staat Club Brugge voor de altijd lastige verplaatsing naar Sporting Charleroi. Al valt er in aanloop naar de match tegen de Carolo’s alvast goed nieuws te rapen.

Als Blauw-Zwart koploper Anderlecht onder druk wil zetten, dan zal het moeten winnen op Mambourg. Positief voor Club is dat het nu al weet dat Felice Mazzu minstens drie cruciale spelers zal moeten missen vrijdagavond: Damien Marcq (geschorst), Hamdi Harbaoui (geschorst) en Amara Baby (geblesseerd). Aimé Anthuenis ziet het dan ook goedkomen voor Michel Preud’homme en de zijnen.

“Afgelopen maandag was het volgende alvast duidelijk: als Vanaken draait, draait Club Brugge. Dat was de laatste tijd minder het geval. Tegen Zulte Waregem stond hij er weer. Ik zie Club ook vrijdag punten pakken in Charleroi, dat drie belangrijke spelers moet missen door schorsing of blessure: Harbaoui, Baby en Marcq. En de week nadien moet Anderlecht naar Brugge. Als Club die match ook zou winnen, dan kan het zomaar tot de laatste speeldag duren om de landskampioen te kennen”, aldus de ex-bondscoach in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws