Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt slecht nieuws in strijd om revelatie uit de JPL’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge heeft zich met German Mera, Elton Acolatse en Erhan Masovic al stevig versterkt voor volgend seizoen, maar er zitten nog enkele transfers in de pijplijn. Zo volgt Blauw-Zwart ook enkele spelers uit de Jupiler Pro League. Maar over één van hen krijgt het nu slecht nieuws.

Club Brugge wist al dat het heel wat concurrentie zou krijgen in de strijd om Clinton Mata, want ook Anderlecht, AA Gent en KRC Genk hebben de rechtsachter van Sporting Charleroi in het vizier. Maar de strijd wordt nu nog wat zwaarder, want volgens Het Laatste Nieuws sluit zijn entourage een transfer naar het buitenland ook niet uit.

En daar is ook concrete interesse, want middenmoters uit Engeland en Italië zouden een bod voorbereiden op de Angolese Belg. Sowieso zal Club diep in de buidel moeten tasten als het Mata wil binnenhalen, want Charleroi zou minstens drie miljoen euro voor zijn sterkhouder willen vangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws