Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft veelbelovende aanvaller op het oog’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft op dit moment 4 spitsen in zijn rangen: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Carlos Strandberg. Desondanks mag er voor de uittredende landskampioen nog wat bij in offensief opzicht.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Blauw-Zwart interesse heeft in Issah Abbas, een 18-jarige spits die momenteel uitkomt voor het Sloveense Olimpija Ljubljana. Hij maakt ook steevast deel uit van de Ghanese jeugdelftallen.

In 2015 legde Abbas nog een test af bij AZ Alkmaar, maar in november tekende het veelbelovende talent een contract voor 3 jaar bij Olimpija Ljubljana. Desondanks zou hij gezien het matige niveau van de Sloveense eerste klasse er toch al over nadenken om andere oorden op te zoeken. Abbas speelt doorgaans op rechts, maar voelt zich ook goed in zijn sas als centrumspits. Bij voorkeur in steun van een tweede aanvaller.

Maak kennis met Abass Issah

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws