Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft nu al 3 oefenmatchen beet

Vierende Club-mascotte

Het voorbije voetbalseizoen is nog maar net achter de rug of Club Brugge denkt al volop aan het volgende. Niet onlogisch, aangezien de vice-kampioen binnen een maand al zijn eerste oefenpot afwerkt.

Op zaterdag 24 juni is er de oefenmatch tegen VV Westkapelle, terwijl KSV Oudenaarde vier dagen later de sparringpartner van Blauw-Zwart is. Op zaterdag 1 juli neemt Club het dan weer op tegen Torhout KM.

Meer informatie over tickets en tijdstippen van de oefenwedstrijden volgen in een latere fase. Wat nu wél al zeker is: Club speelt drie keer op verplaatsing en gaat dus op bezoek bij Westkapelle, Oudenaarde en Torhout.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws