Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht denken aan Belgische middenvelder, maar Blauw-Zwart ligt in polepositie’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge speurt dezer dagen naar versterking. Blauw-Zwart kijkt in eerste instantie in de eigen competitie rond of het geen interessante spelers tegenkomt. Eén van de mannen die op het verlanglijstje van Club zou staan, is Jordi Vanlerberghe.

De polyvalente middenvelder ontbolsterde dit seizoen onder Yannick Ferrera bij KV Mechelen. Vanlerberghe knokte zich in het eerste elftal en liet de voorbije maanden fraaie dingen zien. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want zowel Club Brugge als Anderlecht zien wel wat in het 20-jarige talent.

Volgens Het Nieuwsblad zou Club evenwel in polepositie liggen om Vanlerberghe binnen te halen. Naast Club en Anderlecht, dachten ook Standard en AA Gent onlangs nog aan de jonge middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws