Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht brachten bod van 8 miljoen euro uit op JPL-sensatie’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge en Anderlecht strijden nog volop om de titel, maar achter de schermen wordt er volop werk gemaakt van de ploeg van de toekomst. Daarvoor wordt er gezocht naar talenten uit het buitenland, maar ook in de eigen Jupiler Pro League lopen er interessante spelers rond.

Zowel Blauw-Zwart als Paars-Wit zouden zich graag versterken met Henry Onyekuru. Volgens The Daily Mail hebben de twee Belgische topclubs zelfs de beste papieren om de smaakmaker van KAS Eupen binnen te halen. De flankaanvaller van de Panda’s vond dit seizoen al 17 keer de weg naar doel.

Het Brits dagblad meldt zelfs dat Club en Anderlecht al een bod van zo’n 6,7 miljoen pond (een kleine 8 miljoen euro) op tafel gelegd zouden hebben voor de 19-jarige Nigeriaan. Ook Everton, Liverpool, Southampton, Bournemouth en Celtic azen nog steeds op de diensten van de kwieke vleugelspits.

Een overgang naar Jan Breydel zou om twee redenen opmerkelijk zijn. Enerzijds omdat Onyekuru eerder al aangaf dat hij graag naar het buitenland zou verkassen, anderzijds omdat Club in het verleden nooit meer dan 4 miljoen euro betaalde voor een speler. Onyekuru moet echter nog steeds zijn debuut maken bij de nationale ploeg van Nigeria. Dat zou vanwege de moeilijkere werkvergunning over het Kanaal in de kaart van Club en RSCA spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws