Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en AA Gent kunnen straks strijden om smaakmaker JPL’

Anthony Limbombe (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge heeft al drie nieuwe spelers beet voor volgend seizoen, maar de komende maanden zal er wellicht nog heel wat vers bloed neerstrijken op Jan Breydel. Onder meer een defensieve middenvelder zal nog hoog op het lijstje staan, gezien de nieuwe rol van Timmy Simons en het nakende vertrek van Tomas Pina.

En mogelijk gaat Blauw-Zwart die gewoon in de Jupiler Pro League halen. La Dernière Heure noemt Club als een mogelijke bestemming voor Damien Marcq, die al enkele jaren een sterkhouder is op het middenveld van Sporting Charleroi. De speler gaf zelf ook al aan klaar te zijn voor een stap hogerop.

Club zou wel concurrentie kunnen krijgen van AA Gent, dat in het verleden ook al interesse toonde. De Franstalige krant voegt er wel aan toe dat de interesse van Club noch Gent op dit moment erg concreet is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws