Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge doet Nigeriaanse topschutter een voorstel’

Stephen Odey (Mountain of Fire)

Club Brugge staat nog voor vijf belangrijke Play-Off wedstrijden, maar achter de schermen wordt er volop gewerkt aan de ploeg van volgend seizoen. Zo zou Blauw-Zwart geïnformeerd hebben naar de topschutter uit de Nigeriaanse eerste klasse.

De Belgische landskampioen heeft met Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Jelle Vossen drie diepe spitsen in zijn rangen, maar over het hele seizoen bekeken kon enkel Vossen echt overtuigen. De Limburger vond immers al 16 keer de weg naar doel. Voor Diaby zijn er gezien de vele blessures verzachtende omstandigheden, terwijl Wesley dan weer aan de oppervlakte kwam in het begin van deze Play-Offs.

Club zou er desondanks over nadenken om ook in het offensieve compartiment voldoende vers bloed te halen. Volgens All Nigeria Soccer zijn Vincent Mannaert & co in die zoektocht beland bij Stephen Odey, een 19-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor het Nigeriaanse Mountain of Fire. De jonge centrumspits vond in 42 matchen 23 keer de weg naar doel.

Er zijn wel heel wat kapers op de kust voor Odey. “We hebben gehoord van de interesse van Celtic, maar zij hebben nog niet officieel contact opgenomen met MFM. Clubs uit Frankrijk, Duitsland, FC Kopenhagen en Club Brugge hebben wél al officieel contact opgenomen”, klinkt het. FK Krasnodar toonde eveneens interesse, maar de Russische competitie zou geen optie zijn voor het talent en zijn entourage.

Doelpuntenmachine Stephen Odey

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws