Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge denkt aan gewezen publiekslieveling van AA Gent’

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

De kans is reëel dat Club Brugge tijdens de zomermercato op zoek gaat naar een nieuwe doelman. De 34-jarige Ludovic Butelle kon afgelopen seizoen niet overtuigen en het is dan ook nog maar de vraag of de optie voor een extra jaar in zijn contract gelicht wordt. Als de Fransman de club verlaat, zal er een concurrent voor Ethan Horvath aangetrokken worden.

Matz Sels maakte van 2014 tot 2016 het mooie weer in de Ghelamco Arena en versierde daardoor een transfer naar Newcastle United. De gewezen publiekslieveling van AA Gent kwam afgelopen seizoen echter niet verder dan 360 speelminuten in The Championship en mag dan ook andere oorden opzoeken.

De 25-jarige goalie werd eerder al gelinkt aan Anderlecht, maar volgens de Franstalige krant La Capitale heeft ook Club Brugge geïnformeerd naar Sels. RSCA wil Mile Svilar graag uitlenen, maar die ziet dat voorlopig niet zitten. Zolang hij in het Astridpark vertoeft, zou de keeper van Newcastle geen optie zijn voor de Brusselaars.

Een terugkeer naar AA Gent is op dit moment allesbehalve aan de orde, aangezien de Buffalo’s met Lovre Kalinic de Doelman van het Jaar in de rangen hebben. Een overgang naar Jan Breydel ligt dan weer gevoelig gezien de steeds groter wordende rivaliteit tussen Club en AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws