Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-aanvaller dicht bij overgang naar de MLS’

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft nog voor het ingaan van de zomermercato al drie transfers beet met de komst van German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo) en Erhan Masovic (FK Čukarički). Ook langs uitgaande zijde wordt er straks heel wat beweging verwacht bij Blauw-Zwart.

Zoals eind vorige maand vermeld, lijkt de toekomst van Bernie Ibini niet in Jan Breydel te liggen. In de zomer van 2015 streek de Australische flankaanvaller in Brugge neer. Veel plezier beleefde de 24-jarige echter niet bij Club. Enkele weken na zijn komst viel de boezemvriend van Mathew Ryan op zomerstage in Garderen uit met een kuitbeenbreuk. Wat volgde was een ellenlange revalidatie van anderhalf jaar.

Vervolgens werd Ibini uitgeleend aan ex-ploeg Sydney FC. Ondanks een goeie voorbereiding slaagt de vleugelspits er niet in om een vaste stek af te dwingen in de Australische eerste klasse. En dus wordt er naar een oplossing gezocht. Die komt er mogelijk vanuit de Major League Soccer. Zo zou Vancouver Whitecaps wel wat zien in Ibini.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws