Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement vertrekt met pijn in het hart: “Ik was klaar om T1 van Club te worden”

Philippe Clement op persconferentie

In het zog van Michel Preud’homme verlaat ook Philippe Clement Club Brugge. Het boegbeeld vertrekt na zestien jaar – tien als speler, zes als assistent-trainer – om hoofdtrainer te worden bij Waasland-Beveren. En dat doet Clement uiteraard met pijn in het hart.

Zeker omdat hij naar zijn gevoel ook gewoon bij Club had kunnen blijven. “Ik zit al zo lang in de voetbalwereld en werk al zo lang bij een topclub, dat ik echt wel weet waar het over gaat. Ik voelde me klaar om T1 van Club te worden. Alleen heb ik me nooit ergens kunnen bewijzen als T1 en anderen wel”, geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Het leek aanvankelijk ook de bedoeling te zijn dat Clement Preud’homme zou opvolgen. “Ik heb de voorbije jaren heel veel vertrouwen, verantwoordelijkheden en vrijheid gekregen. Maar er zijn nooit garanties of scenario’s. Ik heb ondervonden dat het zo niet werkt, dus ik droom niet meer. Ik smijt me gewoon in het volgende project dat komt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws