Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Claudemir pakt uit met prachtig gebaar voor pechvogel Horvath

Claudemir (Club Brugge - Charleroi)

Het debuut van Ethan Horvath was er eentje om niet snel te vergeten. De Amerikaanse doelman slikte een verschrikkelijk tegendoelpunt toen hij naar aanleiding van een vermeend scheidsrechterssignaal de bal op de grond legde en David Pollet het leer zonder twijfelen tegen de touwen knalde. Het was echter opvallend hoe zijn ploegmaats hem meteen kwamen steunen.

Claudemir was de eerste. Toen Izquierdo een minuut na de gelijkmaker er 1-2 van maakte, ging de middenvelder meteen naar de doelman om hem moed in te spreken en een stevige knuffel te geven. Het inspireerde Horvath tot goeie reddingen op afstandsschoten van Hendrickx en Bedia.

Een kwartier voor tijd gingen verschillende spelers meevieren met Horvath toen hij de assist voor de 1-3 gaf. “Wij spelers weten hoe het voelt als je in de fout gaat”, zegt de Braziliaan daarover in Het Laatste Nieuws.

“Dan kan je alle steun gebruiken. En zeker vrienden moeten elkaar helpen. Ethan ís een vriend, hij zit vaak aan tafel met Wesley, mij en de andere Zuid-Amerikanen.” Ook de Brugse aanhang en Michel Preud’homme hadden Horvath – die voorts een prima wedstrijd keepte – al snel vergeven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws