Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buffalo’s schieten met scherp na mislopen CL-ticket: “Bartje deed er nog een eurootje bij”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Dankzij een 2-1 overwinning tegen AA Gent kon Club Brugge zondagnamiddag de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket veiligstellen. De Buffalo’s hadden gehoopt op een stunt, maar ze moesten met een Europa League ticket terug naar de Ghelamco Arena keren. 

Hein Vanhaezebrouck hekelde na afloop de prestatie van scheidsrechter Bart Vertenten, maar was wel zo eerlijk om toe te geven dat Blauw-Zwart, over een heel seizoen gezien, de tweede plek meer verdiende dan zijn ploeg.

De Gentse aanhang had het eveneens niet zo begrepen op het scheidsrechterskorps. Zij zagen buitenspel voorafgaand aan de afstandsgoal van Hans Vanaken, een niet gegeven rode kaart voor Wesley Moraes en een niet-gefloten strafschop na handspel van Lex Immers. Het regende dan ook verwijten op Twitter. Het hilarische antwoord van de Club-fans liet niet lang op zich wachten…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws