Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt Club Brugge – Anderlecht: “Met 3 goals van hem”

Herman Brusselmans (analist)

Zondagavond omstreeks 20 uur weten we of de titelstrijd in de Jupiler Pro League in een definitieve plooi ligt. Bij een overwinning van Anderlecht is het immers over & out voor Club Brugge. Maar de hele Blauw-Zwarte familie is allesbehalve van plan om dat zomaar te laten gebeuren! Herman Brusselmans blikt vooruit.

De schrijver beseft dat Club tegen KV Oostende, Zulte Waregem en Charleroi een heel ander gelaat toonde dan tijdens zijn eerste wedstrijden in Play-Off 1. “Zal het winnen een gemakkelijk klusje worden voor de boys van René Weiler? Je weet maar nooit. De kwestie is dat Brugge, na een lange reeks gekwakkel, weder redelijk goed aan de bak aan het komen is. Joske Izquierdo heeft z’n snelle voetjes teruggevonden; de verdediging functioneert als een betonnen mastodont, en Hans Vanaken beheerst het middenveld.”

Maar desondanks verwacht Brusselmans alsnog dat Paars-Wit de champagne zal mogen ontkurken. “En toch, en toch zal Club ten onder gaan met à peu près 0-3, na drie goals van de herboren Teo. Anderlecht weder op het hoogste schavot! Driewerf hoera!”, klinkt het in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws