Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse lieveling neemt alle twijfels weg: “Ik blijf 100% zéker”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde wordt er heel wat beweging verwacht. Lior Refaelov heeft echter nu al de knoop doorgehakt. De 31-jarige Israëliër zal ook volgend seizoen nog op Jan Breydel vertoeven.

Refaelov streek in de zomer van 2011 in Brugge neer en veroverde sindsdien heel wat Blauw-Zwarte supportersharten. Ook al omdat de vleugelspits in de zomer van 2015 Club boven een lucratieve transfer naar China verkoos. Dit seizoen was er één om snel te vergeten voor Rafa en even werd er zelfs gevreesd voor zijn toekomst, maar zondagnamiddag konden we eindelijk nog eens genieten van onze lichtvoetige flankaanvaller.

“Het is goed om het seizoen met een positief gevoel af te sluiten. Dit was voor mij het moeilijkste seizoen sinds het begin van mijn carrière. Hopelijk is alles nu voorbij en kan ik met de nationale ploeg een goede voorbereiding hebben voor volgend seizoen. Het is belangrijk om dit seizoen goed af te sluiten, want mentaal en fysiek was het enorm lastig voor mij. Ik wil nu mijn hoofd leegmaken zodat ik me mentaal kan voorbereiden en de focus kan leggen op het volgende seizoen hier bij Club Brugge”, aldus Refaelov op de officiële site.

De ervaren Club-speler kon opnieuw op interesse van ex-ploeg Maccabi Haifa rekenen, maar wil niet weten van een afscheid in mineur. “Er is contact geweest met mijn makelaar en ik heb met de club gesproken, maar ik wil niet op deze manier vertrekken. Ik blijf 100 procent zeker, al was het maar om de muizenissen uit mijn hoofd te houden”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws