Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse jonkies pakken knappe driepunter tegen ‘beloften’ van AA Gent

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Dinsdagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een belangrijke wedstrijd tegen AA Gent op het programma. Mits een driepunter kon Blauw-Zwart – net zoals de eerste ploeg afgelopen maandag – over de Buffalo’s springen in het klassement.

Trainer Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen tegen AA Gent: Teunckens, Nuyts, Tanghe, Lemoine, Renson, Verburgh, Schryvers, Lynen, Fonkeu, Brodic en Cornette. Bij de tegenstander liepen er met onder meer Neto, Schoofs, Rinne, Kalu en Bjedov enkele bekende namen en dus heel wat ervaring tussen de lijnen.

Toen Bjedov de bezoekers na 17 minuten op voorsprong trapte, zag het er niet goed uit voor de Blauw-Zwarte jonkies. Na de pauze lieten ze echter andermaal hun vechtlust zien en werd de scheve situatie alsnog rechtgezet via doelpunten van Lynen en Fonkeu. De Brugse beloften pakken zo een belangrijke 2-1 overwinning. Blauw-Zwart heeft nu drie punten minder dan leider Anderlecht, maar ook één match minder gespeeld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws