Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanwinst Dennis zorgt voor verdeeldheid: “Binnenkort is Club KSK Beveren 2”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge officialiseerde dinsdagavond zijn vierde zomertransfer. Na German Mera, Erhan Masovic en Elton Acolatse zal ook Emmanuel Bonaventure Dennis straks neerstrijken op Jan Breydel. Een onbekende naam, en dat zorgt voor verdeeldheid onder de Brugse aanhang.

Dennis is een 19-jarige Nigeriaan die bij voorkeur als centrumspits uitgespeeld wordt. Hij kan echter ook op de linker- en rechterflank uit de voeten. Volgens onze ex-middenvelder Sergiy Serebrennikov heeft Blauw-Zwart een goeie zaak gedaan met het binnenhalen van de spits van Zorya Luhansk.

Sommige fans vertrouwen op de mening van Serebrennikov – hij volgt de Oekraïense eerste klasse immers op de voet – en geloven volop in de kwaliteiten van het jonge talent.

Anderen stellen zich vragen bij de statistieken van Dennis: 6 goals in 22 wedstrijden is volgens hen allesbehalve indrukwekkend. Veel beeldmateriaal van onze nieuwste aanwinst is er overigens niet. En de filmpjes die er zijn, doen hier en daar de wenkbrauwen fronsen. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende reacties uit beide kampen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws