Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang ziet 2 uitblinkers tegen AA Gent: “Aan hem gaan we nog veel plezier beleven”

Brugse aanhang ziet 2 uitblinkers tegen AA Gent Aan hem gaan we nog veel plezier beleven

Club Brugge is erin geslaagd om de tweede plaats vast te houden tegen AA Gent. Blauw-Zwart won verdiend met 2-1 na doelpunten van Wesley, Vanaken en Saief. 

Op het begin van de eerste en tweede helft na had de uittredende landskampioen het beste van het spel. Uitgerekend in de 23ste minuut bediende een goeie Refaelov Wesley via een corner voor het openingsdoelpunt.

Op het uur leek Vanaken met een knap afstandsschot alle twijfels weg te nemen, maar Saief zorgde 10 minuten later met de aansluitingstreffer toch nog voor een beetje spanning. De Buffalo’s slaagden er echter niet meer in om Horvath écht te bedreigen.

Club Brugge eindigt voetbalseizoen 2016-2017 op de tweede plaats en mag zich straks opmaken voor de voorronde van de Champions League. De Brugse aanhang zag een collectief goeie match van Blauw-Zwart, maar was vooral onder de indruk van Wesley en Horvath. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws