Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling richt zich tot fans: “Soms vinden ze mij niet goed, maar wie weet kunnen ze nu mijn naam eens roepen?”

Vanaken - De Bock - Claudemir (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge staat zondagavond voor een cruciale wedstrijd tegen aartsrivaal Anderlecht. De algemene verwachting is dat Claudemir opnieuw Timmy Simons op de bank zal houden. De 29-jarige Braziliaan is de laatste weken immers steevast één van de uitblinkers. 

“Als ik met Timmy speel, heb ik meer offensieve mogelijkheden, maar als ik met Ruud speel, is het eerder omgekeerd”, vertelt Claudemir aan Het Nieuwsblad. “Bij FC Kopenhagen gaf ik meer assists omdat ik aanvallender speelde, maar eigenlijk ben ik het liefst een acht. Ja, iets tussen de twee. Zolang ik de bal maar vaak voel.”

Claudemir beseft dat niet alle supporters even overtuigd zijn van zijn kunnen. “Misschien ben ik soms te onzichtbaar. Ik loop elke match dertien kilometer – samen met Van­aken het meeste van de ploeg – maar dat valt niet zo op. Ik vraag mijn chauffeur Filip (Claudemir heeft geen Belgisch rijbewijs en wordt elke keer naar en van het Jan Breydelstadion gevoerd, nvdr) soms eens wat de reacties van de fans zijn.”

“Zo hoor ik ook wel dat er nu en dan kritiek is en dat fans vinden dat ik eens niet goed was. Maar ik heb nog nooit gehoord dat de supporters vonden dat ik mijn best niet heb gedaan. En dat vind ik belangrijk. Nooit zal men over mij kunnen zeggen dat ik er niet voor gevochten heb. En wie weet, zullen ze mijn naam nu wel eens roepen na dit artikel”, besluit Claudemir.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws