Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bruggeling kan nieuwe ploegmaat van Carlos Bacca worden’

Carlos Bacca (Club Brugge)

Carlos Bacca streek in 2012 neer op Jan Breydel en voetbalde zich in de jaren nadien serieus in de kijker bij Club Brugge. Dat leverde hem knappe transfers op naar Sevilla en vervolgens AC Milan, waar hij – net zoals in zijn Brugse periode – vlot de weg naar doel vindt. Krijgt hij straks het gezelschap van een andere Blauw-Zwarte Colombiaan?

José Izquierdo zal Club Brugge aan het einde van dit seizoen verlaten. De Gouden Schoen heeft immers al meermaals aangegeven dat hij de tijd rijp acht om een stap hogerop te zetten. Vandaag is de zaakwaarnemer van Joske, Norman Capuozzo, in ons land om te spreken over de toekomst van de pijlsnelle flankaanvaller.

“Twee Italiaanse clubs zijn concreet, maar ik kan niet zeggen welke omdat de onderhandelingen lopen. Ook een ploeg uit de Premier League toont verregaande interesse”, citeert Het Nieuwsblad de makelaar van Izquierdo.

De krant weet echter dat AC Milan bij de geïnteresseerden hoort. De andere Italiaanse club waarover gesproken wordt, is wellicht Inter Milan. Club wil graag zo’n 20 miljoen euro voor zijn smaakmaker vangen, hetgeen niet onoverkomelijk is voor de Italiaanse rivalen. Beide ploegen zijn namelijk in Chinese handen. Het is overigens nog niet zeker of Izquierdo zondag aan de aftrap komt tegen Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws