Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Poulain valt uit tijdens opwarming

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

Club Brugge heeft zijn slechte Play-Off start doorgespoeld met een 6 op 6 tegen KV Oostende en Zulte Waregem. Nu is het zaak voor Blauw-Zwart om ook buitenshuis de volle buit te pakken. Mits een driepunter tegen Charleroi kunnen Michel Preud’homme & co zowel Anderlecht als AA Gent onder druk zetten.

Preud’homme verraste met Ethan Horvath en Ahmed Touba in de basis, maar in extremis zal er nóg een wijziging plaatsvinden. Benoît Poulain is namelijk uitgevallen in de opwarming. Bjorn Engels wordt in extremis klaargestoomd om de Fransman te vervangen. Onze coach legde in zijn interview voor de match ook nog uit waarom hij voor Horvath en Touba koos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws