Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boze en teleurgestelde MPH begrijpt zijn spelers niet: “Voor mij een desillusie”

Michel Preud'homme boos

Club Brugge is er niet in geslaagd om de tweede plaats veilig te stellen. In de Versluys Arena werd het 2-1 voor KV Oostende na doelpunten van David Rozehnal, Wesley Moraes en Joseph Akpala.

Michel Preud’homme was achteraf dan ook een teleurgestelde coach. “Het is weer een dubbel verhaal vandaag”, opent de Brugse coach voor de camera’s van PlaySports. “Je begint heel goed aan die wedstrijd, maar dan kregen mijn spelers precies de indruk dat het allemaal wel vanzelf zou gaan. Zonder iets te moeten forceren. En dan werkten we onze kansen ook niet af.”

“Daarna was de match meer in evenwicht en komen we op achterstand. Aan de rust probeer je dan bij te sturen, maar dat werkte duidelijk niet. Dus hebben we ingegrepen met wissels. Dat loonde en dan krijgen we genoeg kansen op de 1-2. Maar in plaats daarvan krijg je zo’n dom doelpunt tegen.”

De Luikenaar was echter vooral gefrustreerd door het feit dat zijn manschappen geen 90 minuten hetzelfde kunnen brengen. “Dat is voor mij echt een desillusie. Je weet wat ze kunnen, want ze tonen het in het begin van de wedstrijd. Maar dan ineens lukt het niet meer en moet je andere spelers inbrengen. Ik ben boos én teleurgesteld. De groep heeft het zo ver gebracht dat het zondag nog moeilijk zal worden tegen AA Gent voor de tweede plaats.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws