Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army oogst lof voor grootste tifo in België: “Respect voor zo’n meesterwerk”

Blue Army met grootste tifo van België (Club Brugge - Anderlecht)

En of het zondag de moeite was in Jan Breydel. Na de fenomenale verwelkoming van de spelersbus zorgde Blue Army voor de grootste tifo ooit in België. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, ging het ook nog eens om een tweeledige tifo. “Win, Lose or Tie – Bruges Till We Die”, prijkte op de prachtige creatie die vorm kreeg via de handen van 27.000 supporters.  

Het was een mooi zicht voorafgaand aan de topper: een op dat moment nog leeg stadion volledig ondergedompeld in tifobladen. Een ongezien huzarenstukje waarvoor elke Club-fan Blue Army op zijn blote knieën mag danken.

Zes dagen werk voor zestig adembenemende tifo-seconden… Dan omarm je het logo van Club Brugge niet, nee, dan kus je het. Zélden was de sfeer zo opzwepend als afgelopen zondag. Twitter genoot dan ook met volle teugen! Onderstaand een Blauw-Zwarte bloemlezing.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws