Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beloften Club kloppen Manchester United en pakken derde plaats op toernooi

Dennis Van Vaerenbergh (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge grepen dit seizoen net naast de titel, maar lieten heel wat mooie dingen zien. Ook op het internationaal jeugdtoernooi in Terborg werd hun talent nogmaals in de verf gezet. De youngsters pakten er een knappe derde plaats na een indrukwekkende zege tegen Manchester United.

De beloften mochten aantreden in de halve finale nadat ze in een poule met Atlético Mineiro – de uiteindelijke eindwinnaar -, Attram De Visser Soccer Academy en AZ de tweede plaats voor hun rekening namen. Daarin bleek Ajax Cape Town te sterk, de Nederlanders wonnen met 1-3.

In de troostfinale kreeg het jonge Club met Manchester United een tegenstander van formaat voorgeschoteld. De Engelse grootmacht bleek echter geen partij voor Blauw-Zwart. Man Utd kwam wel nog op voorsprong, maar Jules Vanhaecke zette nog voor de rust orde op zaken. In de tweede helft bezorgde Dennis Van Vaerenbergh Club de zege én het brons, nadat hij eerder al eens de paal geraakt had. Een dikke proficiat jongens!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws