Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Belandt Dury dan tóch niet op Jan Breydel? “Opvallend dat Club gerucht niet ontkracht”

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Diverse bronnen kwamen dinsdag met het nieuws dat de zoektocht naar een opvolger voor Michel Preud’homme tot het verleden behoort. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer Francky Dury aangesteld wordt als coach van Club Brugge. Maar niet iedereen is daarvan overtuigd.

Hoewel er in Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg geen twijfel bestaat over Dury als opvolger van MPH, schetst Sport/Voetbalmagazine vandaag een heel ander verhaal.

Volgens het weekblad is de trainer van Essevee zelfs geen optie voor Blauw-Zwart. “Het is opvallend hoeveel kranten, makelaars en analisten Francky Dury volgend seizoen al bij Club Brugge zien. En vooral het feit dat Club dat gerucht niet ontkracht”, klinkt het.

“Nochtans concludeerde voorzitter Bart Verhaeghe, die prat gaat op zijn mensenkennis, al véél langer dan vandaag dat Dury ‘niet geschikt is voor Club’. Mede omdat Verhaeghe vreest dat het Brugse publiek Dury niet zou aanvaarden. Dat hoeft de buitenwereld echter niet te weten, want zo kan Club rustig op zoek naar andere coaches. Enkel als alle andere pistes doodlopen, wordt Dury misschien nog een optie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws