Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bekritiseerde Butelle krijgt steun uit opvallende hoek

Ludovic Butelle (Club Brugge)

Ludovic Butelle beleefde ondanks de 2-1 overwinning geen gelukkige avond tegen Zulte Waregem. De Brugse goalie zag er niet goed uit bij het tegendoelpunt van Timothy Derijck en pakte uit met enkele twijfelachtige ingrepen.

Net als Michel Preud’homme en Hans Vanaken neemt ook Jean-Marie Pfaff het op voor de 34-jarige Fransman. “Die jongen verdient krediet. Het is altijd makkelijk om slecht te spreken over iemand. Dat zijn meestal de mensen die zelf niets bewezen hebben in hun leven”, klinkt het klaar en duidelijk.

Pfaff is van mening dat de vele kritiek niet op zijn plaats is. “De beste trainers staan langs de zijlijn, zeg ik altijd. We moeten ook niet overdrijven. Club heeft gisteren toch gewonnen”, besluit de gewezen doelman van Bayern München in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws