Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-speler aast op revanche: “Niet normaal hoe Club Brugge ons vorig jaar heeft afgetroefd”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Zondag om 18 uur is Jan Breydel het decor voor een ongetwijfeld beladen wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht. Blauw-Zwart moet winnen om nog kans te maken op het verlengen van zijn landstitel, terwijl Paars-Wit bij een driepunter het kampioenschap al mag vieren.

“Vier punten voorsprong lijkt veel, maar dat is het niet”, vertelt Youri Tielemans aan Het Nieuwsblad. “Als we in Brugge verliezen, dan zijn we bijna verplicht om onze laatste twee matchen op Charleroi en thuis tegen Oostende te winnen.”

De 4-0 pandoering van vorig jaar zit nog vers in het geheugen bij de centrale middenvelder. “Ik ben die wedstrijd niet vergeten. Zoiets kan je niet vergeten! Het is niet normaal hoe Club Brugge ons toen heeft afgetroefd. Wij moeten nu revanche nemen voor wat ons daar is overkomen. Maar tijdens de match moeten we niet te veel bezig zijn met die revanchegevoelens. We mogen zeker niet gefrustreerd aan de aftrap komen.”

“We zullen bijzonder gemotiveerd zijn om de titel in Jan Breydel te pakken. Maar Club zal dat ook zijn, en de ploeg met de grootste honger naar de titel zal het halen. We moeten ook zeker niet zomaar denken dat we beter zijn dan Club. Want na hun moeilijke begin heeft Michel Preud’homme zijn basisploeg overhoop gehaald en enkele geslaagde wijzigingen aangebracht. En dat lijkt te werken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws