Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht komt met officiële reactie na middelvinger van Teodorczyk richting Club-fans

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Lukasz Teodorczyk startte in de topper tegen Club Brugge op de bank en dat zinde de Poolse aanvaller duidelijk niet. Bij aankomst van de Anderlechtse spelersbus in Jan Breydel toonde Teo zijn middelvinger aan de Brugse fans en tijdens de opwarming trapte hij zelfs bewust enkele ballen keihard in de familietribune van Blauw-Zwart.

Intussen heeft Anderlecht voor het eerst gereageerd op het incident. “We accepteren dit niet en hebben hem er ook al over aangesproken”, vertelt David Steegen klaar en duidelijk voor de camera’s van Stadion. Het is echter nog niet duidelijk of RSCA zijn spits ook een sanctie zal opleggen. “We gaan dat intern bekijken. Maar men mag nooit antwoorden en zeker niet op die manier op provocaties.”

Desondanks maken ze in Brussel een kanttekening. “Anderzijds hebben we er wel begrip voor – als je ziet wat er allemaal gebeurd is – dat iemand zijn koel verliest. Maar ik herhaal dat dit niet mag gebeuren. En ik denk ook niet dat het Belgisch voetbal gebaat is bij dat soort gebaren en provocaties aan beide kanten”, besluit de woordvoerder van Paars-Wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws