Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-fans wanen zich zegezeker en pakken nú al uit met deze kampioenenshirts

Club-fans fuck you

Vanavond om 20 uur kan de titelstrijd in een beslissende plooi liggen. Maar daarvoor moet Anderlecht wel nog eerst winnen op Jan Breydel, hetgeen geen gemakkelijke klus belooft te worden. De hele Blauw-Zwarte familie zal er namelijk álles aan doen om de drie punten thuis te houden en zo meteen ook een Paars-Wit titelfeest te verhinderen.

In aanloop naar de clash van zondag werd een groepje Anderlecht-fans gespot die misschien toch iets té zelfzeker uit de hoek komen. Zo prijkte er “Champions à Bruges” en “Allez Michel Chante Avec Nous!” op hun T-shirts. Nogal voorbarig, zeker als je weet dat Club zijn aartsrivaal vorig jaar met een 4-0 pandoering terug naar Brussel stuurde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws