Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-fans dagen die van Club Brugge uit

Passionele Club-fans

Voor Club Brugge wordt het een donderdagavond om snel te vergeten. Blauw-Zwart verloor met 2-1 op bezoek bij KV Oostende en zag tot overmaat van ramp aartsrivaal Anderlecht kampioen spelen door een 1-3 overwinning bij Sporting Charleroi. 

Door de nederlaag in de Versluys Arena moet Blauw-Zwart zondag nog vol aan de bak tegen AA Gent om de tweede plaats en de bijhorende Champions League-voorronde veilig te stellen.

Anderlecht kon een heel seizoen lang niet bekoren met zijn voetbal vanuit de omschakeling, maar mag desondanks zijn 34ste landstitel vieren. Op Twitter sneerden de Brusselaars naar de uittredende landskampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws