Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist is scherp voor Wesley: “Dat moet uit zijn spel”

Wesley Moraes (Club Brugge - Charleroi)

Eén van de revelaties van de Play-Offs bij Club Brugge was Wesley Moraes. De jonge spits kreeg voluit zijn kans van Michel Preud’homme en ontgoochelde met vijf doelpunten in Play-Off I niet. Toch moet de Braziliaan nog heel wat kritiek slikken.

Ook analist Wim De Coninck neemt Wesley in Sport/Voetbalmagazine onder vuur. “Was uitblinker tegen AA Gent, maar heeft een vervelend kantje: als hij wat van kortbij wordt verdedigd, kan hij zich moeilijk beheersen”, klinkt het. “Drie keer gebeurde het in een thuiswedstrijd, ook dat valt mij op.”

“Een eerste incident tegen Anderlecht en Kara Mbodj, tijdens de reguliere competitie. Toen kreeg hij rood. Vervolgens met Clinton Mata van Charleroi. Toen kwam hij ermee weg. Nu weer tegen Gent en Stefan Mitrovic. De scheidsrechter had het niet gezien, de man achter doel wél. Geel was het verdict, terwijl het donkerrood moest zijn. Wesley is jong en heeft talent, maar dit is recidiveren en dat moet uit zijn spel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws