Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Club Brugge echt interesse zou hebben, zijn we er op drie minuten uit”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge moet straks zo goed als zeker op zoek naar een nieuwe trainer. Michel Preud’homme houdt het naar alle waarschijnlijkheid voor bekeken in het Jan Breydelstadion. Maar wie moet de Luikenaar precies opvolgen?

Verschillende coaches werden gedurende de voorbije weken naar voor geschoven. De namen van Francky Dury (Zulte Waregem), Felice Mazzu (Sporting Charleroi) en Peter Maes (na periode bij KRC Genk zonder club) vielen daarbij het vaakst.

Met de Carolo’s nam Blauw-Zwart alleszins nog geen contact op. “Ik heb met Club Brugge nog geen woord gesproken over onze coach Mazzu”, vertelt Mehdi Bayat, directeur van Charleroi, in Het Nieuwsblad. “Als Club echt interesse zou hebben, zijn we er op drie minuten uit. Ik maak me geen zorgen. Mazzu is hier nog niet aan zijn plafond.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws