Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos zag opvallende uitblinker tijdens Club – Anderlecht: “Hij is de beste in België”

Aad de Mos (analist)

Club Brugge en Anderlecht deelden zondagavond de punten in een topper die bol stond van de incidenten. Het belang van een mogelijke kampioenenmatch tussen twee aartsrivalen valt dan ook niet te onderschatten.

Een gefrustreerde Weiler door de Brugse sproeiers, de met zijn middelvinger zwaaiende Teodorczyk die keihard ballen naar de familietribune trapte, bewust een extra bal op het veld door de coach van Anderlecht, voetzoekers in de buurt van assistent-scheidsrechter Wim Smet en een batterij richting de heup van Weiler…

En toch ging Sébastien Delferière niet kopje onder in een kolkend Jan Breydel. Aad de Mos vindt dan ook dat de scheidsrechter en zijn team alle lof verdienen voor hun wedstrijd.

“Mag ik nog dit zeggen? Ik vond de scheidsrechter één van de uitblinkers, Delferière is de beste in België. Hij heeft de match negentig minuten lang onder controle gehouden. En dat met deze moeilijkheidsgraad. Als het goed is, mag het ook gezegd worden”, aldus de Nederlander in HLN. Onderstaand de spelersratings van de krant.

Club Brugge

Horvath 7
Palacios 7
Engels 5
Denswil 6
Touba 6
Claudemir 6
Vanaken 7
Vormer 7
Rotariu 5
Izquierdo 7
Vossen 7

Invallers

Limbombe 6
Wesley 5
Immers /

Anderlecht

Boeckx 6
Obradovic 7
Spajic 6
Kara 7
Appiah 4
Tielemans 4
Dendoncker 5
Hanni 6
Acheampong 7
Chipciu 5
Thelin 5

Invallers

Teodorczyk 6
Nuytinck /
Bruno /

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws