Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zulte Waregem mist sowieso deze 3 cruciale pionnen tegen Club Brugge

Francky Dury (Zulte Waregem)

Op paasmaandag wacht Club Brugge de altijd moeilijke verplaatsing naar Zulte Waregem. Terwijl Michel Preud’homme heel wat spelers ziet terugkeren uit blessure, moet Francky Dury enkele sterkhouders missen.

Essevee kon dit seizoen nog niet scoren tegen Blauw-Zwart. In de reguliere competitie werd het een scoreloos gelijkspel in het Regenboogstadion, terwijl Club met 5-0 won in Jan Breydel. Babacar Gueye was in 2017 al enkele keren een geheim wapen van Dury, maar tegen Club kan hij niet in actie komen. Hij heeft namelijk een verrekking van de mediale band.

“Zijn blessure duurt inderdaad langer dan eerst voorzien”, vertelt Dury aan Voetbalkrant. “Het kan vier of vijf weken duren voor hij volledig terug is.” Daarnaast zijn ook ex-speler Davy De fauw (schouder) en doelman Sammy Bossut (buikspieren) niet inzetbaar tegen de landskampioen. Beide herstellen goed, maar Zulte wil geen risico nemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws