Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo bemachtig je een gesigneerd exemplaar van Timmy Simons ‘1000’

Zo bemachtig je een gesigneerd exemplaar van Timmy Simons '1000'

Timmy Simons is er als eerste Belg ooit in geslaagd om een plaatsje te bemachtigen in het selecte clubje van spelers met 1.000 of meer officiële matchen achter hun naam. Zo’n unieke prestatie verdient een biografie, oordeelde onze captain volkomen terecht.

Begin deze week trok Simons naar de Standaard Boekhandel in Brugge om er 100 boeken te signeren. Dat bevestigde uitgever Van Halewyck aan BlauwZwartFans. Wie een extra speciaal exemplaar wil bemachtigen, weet dus wat hem te doen staat: zich zo snel mogelijk begeven naar de Gistelsesteenweg 485 te Sint-Andries.

Als je zaterdag de match tussen Club Brugge en Charleroi bijwoont, kan je eveneens een kijkje gaan nemen. De Standaard Boekhandel zorgt dan speciaal voor extra lange openingsuren op onze Matchday. Degenen die niet ter plaatse geraken, kunnen nog altijd online bestellen.

Timmy Simons 1000 online kopen

☑ Voor 23 uur besteld, morgen in huis
☑ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
☑ Dag en nacht klantenservice
☑ Cadeautje? Laat het voor je inpakken en bezorgen

Timmy Simons 1000

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws