Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zat nieuwe transfer Club Brugge zondag op de tribunes in het Astridpark?

Constant Vanden Stockstadion (RSC Anderlecht)

Dat Club Brugge komende zomer heel wat transferhuiswerk voor de boeg heeft, werd zondagavond pijnlijk duidelijk. Eén van de potentiële nieuwkomers zag dat Blauw-Zwart nooit een vuist kon maken in het Astridpark, waardoor Anderlecht zonder al te veel moeite aan het langste eind trok.

Mats Rits was een opvallende aanwezige tijdens de topper van de vierde speeldag in de Play-Offs. De middenvelder van KV Mechelen werd opgemerkt in de tribunes van het Constant Vanden Stockstadion en al snel verspreidde het gerucht van een overgang naar Paars-Wit.

De 23-jarige Antwerpenaar is effectief in beeld bij Anderlecht, maar ook bij Club Brugge. Beide ploegen zijn immers op zoek naar een extra Belg voor op het wedstrijdblad. Volgens HLN zit Blauw-Zwart in de beste onderhandelingspositie om de smaakmaker van Malinwa te strikken.

Twee miljoen euro

Rits was op zijn zestiende al een aanstormend talent, maar in de jaren die daarna volgden maakte hij zijn potentieel nooit helemaal waar. Het voorbije seizoen groeide hij echter uit tot een absolute sterkhouder in de ploeg van Yannick Ferrera.

De karakterspeler met techniek en inzicht past perfect in Jan Breydel en dus werd er al geïnformeerd naar zijn vraagprijs. De centrale middenvelder moet zo’n 2 miljoen euro kosten. De vraagprijs voor de jonge verdediger Jordi Vanlerberghe is één miljoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws