Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WOW! Club Brugge pakt uit met absoluut unicum in België

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge wil zijn 125-jarige bestaan niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom publiceerde Blauw-Zwart samen met Panini een memorabel stickerboek over de Brugse geschiedenis. Een primeur!

“Nooit eerder bracht Panini een boek uit exclusief rond één Belgische Club”, klinkt het op de officiële website. “Dit unieke boek neemt je mee door het DNA van Blauw-Zwart: de supporters, de hoogtes en laagtes, de Europese successen, de shirts,… Een uniek beeldverhaal over de rijke geschiedenis van Club.”

“Panini is heel fier op de samenwerking en het resultaat. Het is zonder twijfel een uniek album dat elke Panini verzamelaar in zijn collectie moet hebben”, vertelt Virginie Peres-Vogels, Marketing & Communication Manager van Panini.

Het boek werd in een speciale Blauw-Zwarte lay-out gegoten en bevat 52 pagina’s en 272 stickers. Deze worden allemaal meegeleverd samen met het boek. Van ontbrekende stickers zal je dus géén last hebben! Het collector’s item kost €39 en is vanaf vandaag te verkrijgen in de Clubshop en alle vestigingen van de Standaard Boekhandel. Vanaf maandag 10 april kan je het ook online bestellen.

Club Brugge panini boek

Club Brugge Panini album

Voorstelling Brugse Panini-album

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws