Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wordt speler van Club Brugge opgeroepen door Reviewcommissie?

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Het werd zaterdag geen prettige avond voor Club Brugge. Het speelde in eigen huis gelijk tegen Sporting Charleroi (1-1) en slaagde er niet in om dichter bij de leidersplaats te sluipen. Eén van de weinigen die goed speelde bij Blauw-Zwart was Wesley Moraes.

Onze Braziliaanse spits scoorde voor de tweede opeenvolgende week en liet zien dat hij de aanval kan dragen. Maar… Wesley liet zich ook van zijn mindere kant zien. Zo deelde hij tijdens de match een ‘slag’ uit aan Charleroi-verdediger Clinton Mata.

Scheidsrechter Luc Wouters merkte het incident niet op en gaf dan ook geen kaart aan Wesley. De Braziliaan moet nu echter vrezen voor een schorsing. De kans is reëel dat de Reviewcommissie hem op basis van tv-beelden vervolgt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws