Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley had bij deze Europese topclub kunnen spelen: “Daarom mocht ik niet blijven”

Wesley Moraes (Club Brugge - Charleroi)

Straks tegen Sporting Charleroi rekent Michel Preud’homme op Wesley Moraes. De Braziliaanse spits werd klaargestoomd nadat hij tegen AA Gent een open wonde en een kneuzing aan het scheenbeen opliep, want door de blessures van Vossen en Diaby is hij nog de enige fitte spits. Het heeft niet zoveel gescheeld of hij had zelfs niet bij Club gespeeld.

De 20-jarige debuteerde als tiener bij de Braziliaanse laagvlieger Itabuna en speelde zich daar in de kijker van Atletico Madrid. “Mijn makelaar had een testperiode geregeld”, vertelt Wesley in Het Laatste Nieuws.

“Ik speelde in Spanje vier maanden met de jeugdploegen, maar omdat mijn agent plots in de clinch ging met de huismakelaar van Atlético, mocht ik er niet blijven. En zo ben ik finaal bij Trencin in Slovakije beland.” Daar plukte Club hem in januari 2016 weg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws