Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer recht de rug na nederlaag tegen AA Gent

Ruud Vormer interview

Club Brugge verloor zondagavond met 2-1 op het veld van AA Gent. Blauw-Zwart had genoeg kansen om de wedstrijd te winnen, maar was niet efficiënt genoeg in de afwerking. Onder meer Bjorn Engels en Lex Immers slaagden er niet in om Lovre Kalinić van dichtbij te verschalken. 

“Zij hadden niks te vertellen”, opent Ruud Vormer voor de camera’s van PlaySports. “Ik denk dat wij gewoon de betere ploeg waren. We hebben gewoon goed gevoetbald en genoeg kansen gecreëerd. Maar jammer genoeg gingen die er niet in.”

“Toch moeten we nu niet panikeren”, oordeelt de Nederlandse middenvelder. “Je weet dat je hier kan verliezen. Maar ik zou zeggen: positief blijven en op naar Charleroi. Want er zijn nog heel veel punten te pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws