Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert op akkefietje met Izquierdo

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge kwam op paasmaandag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Zulte Waregem. Leye, Dalsgaard, Vanaken en Wesley namen de doelpunten voor hun rekening. 

Ruud Vormer nam net zoals in de thuismatch tegen Zulte de rechterflank voor zijn rekening. Deze keer kon de Nederlander zich echter zelden in offensief opzicht uitleven. “Ik sta hier met een slecht gevoel. We hebben natuurlijk wel een goeie mentaliteit getoond omdat we nog terugkomen tot 2-2, maar je mag nooit zo beginnen aan de match. Want als je zo slap begint, wordt het hier heel moeilijk.”

Het was niet de eerste keer dat Club zo slap aan zijn wedstrijd begon. “Het is inderdaad een terugkerend probleem. Hoe dat komt? Vertel jij het… We praten erover in de kleedkamer, maar het lijkt niet te helpen. Mijn enige conclusie nu is dat we moéten winnen op Anderlecht. Het wordt tijd dat we ook op verplaatsing eens de volle buit nemen.” Ook MPH begreep achteraf niet waarom zijn spelers opnieuw scherpte misten.

Tot slot reageerde de Nederlander ook nog kort op zijn akkefietje met José Izquierdo. Na een kwartier voetballen las Vormer hem de levieten omdat hij net voor de strafschopfase de bal niet goed wegwerkte. De Colombiaan ging vervolgens even over de rooie. “Ik houd dat voor in de kleedkamer. Dat hoeven jullie allemaal niet te weten. Maar ik kan wel zeggen dat het alweer in orde is. Het is uitgepraat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws