Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Volgens Preud’homme was dit de enige speler van Club Brugge die goed speelde tegen Charleroi

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge morste zaterdagavond met de punten tegen Sporting Charleroi. Er heerste na afloop van de wedstrijd een negatieve sfeer, en dat is best begrijpelijk. Toch zag Michel Preud’homme ook een lichtpuntje.

“De enige die een hele goede wedstrijd speelde, is Wesley”, tekende Voetbalkrant.com op uit de mond van onze coach. Het probleem ligt dus niet bij onze spits, maar wel errond. Daar hebben we mensen nodig”, vertelde Preud’homme op de persconferentie na afloop van de match tegen Charleroi.

“We wisten al even dat Wesley dit kan, dat hij de aanval kan dragen. We kenden zijn kwaliteiten, anders zouden we hem niet gekocht hebben. Maar het was wachten op het juiste moment om hem te brengen”, besloot Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws