Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – PlaySports lacht met Club, maar eigenlijk klopt hun grap niet

PlaySports lacht met Club, maar eigenlijk klopt hun grap niet

Club Brugge kwam afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Zulte Waregem. Na afloop gaf Francky Dury een ludiek cadeau in de vorm van een nieuw notitieboekje aan Michel Preud’homme. 

Voer genoeg voor PlaySports om zelf ondertitels bij het filmpje te plaatsen. Hun ‘grap’ bestaat erin dat het boekje volstaat met afbeeldingen van de prijzen die Club dit seizoen pakte. “Geen dus”, klinkt het. Zijn ze de gewonnen Supercup tegen Standard (2-1) al vergeten misschien? 🙂

Het origineel filmpje

Het filmpje met de ondertitels van PlaySports

Klik hier

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws