Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Opmerkelijk: supporters AA Gent en Anderlecht zingen sámen tegen Club Brugge

(VIDEO) - Opmerkelijk supporters AA Gent en Anderlecht zingen sámen tegen Club Brugge

Na 45 minuten voetballen in de Ghelamco Arena staat de brilscore nog steeds op het bord. Hoewel AA Gent en Anderlecht elkaar in de ogen kijken, wordt er door de fans van beide teams aan… Club Brugge gedacht.

“Al wie nie springt is FCB”, is klaarblijkelijk een lied waarin zowel de Blauw-Witte als de Paars-Witte aanhang zich kan vinden. De supporters va de Buffalo’s en RSCA hebben met Club immers een gezamenlijke rivaal. Na de match waren het evenwel de Club-fans die konden lachen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws