Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – MPH heeft niet mis te verstane boodschap voor Club-spelers die van transfer dromen

MPH heeft niet mis te verstane boodschap voor Club-spelers die van transfer dromen

Club Brugge is er ook op bezoek bij Zulte Waregem niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Michel Preud’homme hekelt vooral het feit dat zijn spelers ópnieuw te slap aan de wedstrijd begonnen aan de Gaverbeek.

“Een groot deel van de spelersgroep is twee jaar geleden en vorig seizoen heel ver gegaan. Dat moeten we niet vergeten”, vertelt MPH aan HLN. De Luikenaar zoekt dan ook naar de reden waarom het in 2017 allemaal wat minder is. “Is het mentale vermoeidheid omdat diezelfde spelers het niet altijd meer kunnen opbrengen? Dat kan een verklaring zijn.”

Toch legt de Brugse coach zich daar niet zomaar bij neer. “Als je aan de top wil spelen en zelfs de top in het buitenland ambieert, dan moet je dat elke week kunnen brengen. Het is gemakkelijk om aan de toekomst te denken en om mooie dromen te hebben, want die heeft iedereen… Maar je moet het ook op het veld doen!”, klinkt het klaar en duidelijk. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws