Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Izquierdo op de vingers getikt voor dit gedrag bij zijn wissel tegen Anderlecht

(VIDEO) - Zo reageerde Izquierdo bij zijn wissel tegen Anderlecht

Neen, het was zondag niet het dagje van José Izquierdo in het Astridpark. De 24-jarige Colombiaan raakte geen bal goed en ging samen met zijn ploegmaats ten onder tegen Anderlecht. 

Aad De Mos is van mening dat Club zijn pijlsnelle flankaanvaller beter kwijt dan rijk is. “Die jongen is alleen maar bezig met een transfer en z’n lichaamstaal op de bank bevalt me ook niet.”

Herman Brusselmans begrijpt niet waarom de Gouden Schoen dezer dagen een schim van zichzelf is. “Hij keert terug uit blessure, maar dat mag geen excuus zijn. Hij wil een transfer, maar dan vind ik het onbegrijpelijk dat hij net nu zo slecht voor de dag komt”, klinkt het bij de schrijver.

Problemen in de kleedkamer?

Na 54 minuten verloste Michel Preud’homme Izquierdo uit zijn lijden en bracht hij Claudemir tussen de lijnen. De vleugelspits was zichtbaar gefrustreerd en liep de hele Brugse bank voorbij zonder het gebruikelijke handjeklap.

Volgens de analisten in Stadion waren het niet toevallig Izquierdo en Vormer die tegen RSCA in negatieve zin opvielen. “Tegen Zulte Waregem hadden uitgerekend zij twee ook al ruzie met elkaar. Ze kunnen dan wel zeggen dat dat uitgepraat is, maar het zit niet goed in de kleedkamer van Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws