Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – FCB Support komt met wijze woorden: “Daarom ben ik content dat ik Club-fan ben”

(VIDEO) - FCB Support komt met wijze woorden Daarom ben ik content dat ik Club-fan ben

Club Brugge won afgelopen woensdag met 3-1 van KV Oostende na doelpunten van José Izquierdo (2x) en Jelle Vossen. Voor deze Zeeslag om Vlaanderen kwam FCB Support opnieuw met een leuk filmpje. 

Met een teleurstellende 2 op 12 op de teller kan de moed al eens in de schoenen zakken. Club-fan Thijs gooide het echter over een andere boeg in aanloop naar Club – KVO. “Hoe zwaar dat het ook tegenslaat of hoe slecht je ook denkt dat het gaat… Er is altijd iets positiefs. Winnen of verliezen, ik ben sowieso content dat ik supporter van Club Brugge ben.”

“Ik ben blij dat ik naar het stadion kan gaan. Ik ben blij dat ik bij m’n vrienden ben. En ik ben blij dat ik de sfeer kan opsnuiven. Ik ga er naartoe en dat maakt mij gelukkig. Hopelijk jullie ook! Wij gaan ons alleszins amuseren”, klinkt het klaar en duidelijk. Dat en nog veel meer leuks in onderstaande video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws