Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dury heeft na de match nog een opvallend cadeautje voor Preud’homme

(VIDEO) - Dury heeft na de match nog een opvallend cadeautje voor Preud'homme

Club Brugge kwam maandag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Zulte Waregem en ziet Anderlecht zo 6 punten uitlopen. Michel Preud’homme was achteraf dan ook niet tevreden met de puntendeling, maar toch kon er dankzij Francky Dury nog een glimlach af.

Preud’homme hekelde de zwakke start van zijn ploeg, maar was wel tevreden over de manier waarop zijn manschappen zich terug in de match knokten. Bij Essevee was trainer Dury best tevreden met het gelijkspel. Met de bekerwinst op zak is de druk aan de Gaverbeek dan ook een stuk minder groot.

De trainer van Zulte had zelfs gedacht aan een lachwekkend cadeautje voor Preud’homme: een nieuw notitieboekje. Vanzelfsprekend een knipoog naar de match van Club tegen Charleroi. De Luikenaar kon het grapje duidelijk best smaken. Onderstaand de beelden.

De aanleiding tot het cadeau

Dury geeft MPH een nieuw notitieboekje

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws